Herfst Skincare Tips: Hydrateren, Beschermen, en Verjongen - Velveux

Herfst Skincare Tips: Hydrateren, Beschermen, en Verjongen

De herfst brengt frisse lucht en prachtige kleuren, maar voor je huid kan het een uitdagende periode zijn. Droogte, kou, en wind kunnen de huid dof en trekkerig maken. Hier zijn enkele handige tips om je huid gezond en stralend te houden tijdens de herfst:

  1. Hydrateer Diep: Kies voor rijkere moisturizers met voedende ingrediënten die langdurige hydratatie bieden. Zo help je de huid in balans te blijven tijdens de koudere maanden.

  2. Exfolieer Mild: Verwijder dode huidcellen met een milde exfoliant om droge plekjes te voorkomen, zonder de huidbarrière aan te tasten.

  3. Bescherm tegen Weerinvloeden: Zelfs tijdens bewolkte herfstdagen heeft je huid bescherming nodig. Gebruik altijd een SPF, omdat UV-straling ook in de herfst nog schadelijk kan zijn.

  4. Kalmerende Olie: Droge lucht kan de huid irriteren, maar een kalmerende gezichtsolie kan helpen om de huid te verzachten en te beschermen tegen uitdroging.

  5. Drink Voldoende Water: Je huid straalt niet alleen door wat je erop smeert, maar ook door hydratatie van binnenuit. Zorg ervoor dat je genoeg water drinkt, ook al voel je minder dorst in de koelere maanden.

Trick: Voeg een hydraterend serum toe voor je dagcrème om je huid een extra boost te geven!

Met deze tips kun je optimaal genieten van de herfst, zonder dat je huid hieronder lijdt!

← Ouder bericht Nieuwer bericht →

Blog Posts

RSS
Wat is het verschil tussen hydratatie en voeding voor de huid? - Velveux

Wat is het verschil tussen hydratatie en voeding voor de huid?

Het verschil tussen hydratatie en voeding voor de huid ligt in de manier waarop ze de huid ondersteunen en welke ingrediënten betrokken zijn. 1. Hydratatie:...

Lees verder
Duurzame Herfst Favorieten voor een Groene Routine - Velveux

Duurzame Herfst Favorieten voor een Groene Routine

In de herfst is het belangrijk om je skincare-routine aan te passen aan de koudere, drogere omstandigheden. Duurzaamheid speelt hierbij een grote rol, want steeds...

Lees verder