"Discover your natural glow"

Velveux's verhaal

Onze visie - Velveux

Elke dag kijk je in de spiegel en zie je jezelf. Wat zie je? Wat straal je uit? Het houdt je constant bezig. Juist op die momenten willen wij dat jij je op je best voelt. Dat je klaar bent om de dag te tackelen vol zelfvertrouwen.  

Iedereen is mooi op zijn eigen manier. Yes, jij hebt een unieke uitstraling vol innerlijke energie.

Wij noemen het een natuurlijke glow; een aura van binnenuit die jou maakt wie je bent. Velveux helpt jou die natural glow te ontdekken en naar je beste ik te werken. Een versie van jou die lekker in z’n vel zit en trots is op zichzelf. Maar bovenal laat zien wie je écht bent.

Discover Your Natural Glow

Wist je dat schoonheid niet van buiten maar van binnen komt? Natuurlijk, goede huidverzorging is een must. Maar het begint allemaal bij de geest. Rust, geluk en liefde; je straalt het van binnenuit naar buiten. En juist dat gevoel is wat jou laat stralen. Combineer je een gebalanceerde geest met de juiste skincare routine? Pas dan ontdek je jouw volledige potentie.

Geef je huid een boost

Met natuurlijke vegan-friendly producten en een snufje filosofie ondersteunen wij je huid én de psyche. Zo geef je je huid de beste verzorging, voel jij je mooier dan ooit en vind je jouw natural glow.

De kracht van de natuur

Onnatuurlijke huidverzorgingsproducten zijn tegenwoordig overal. Zonde, want de natuur om ons heen heeft zoveel verborgen krachten. 

Daarom bestaat Velveux skincare enkel en alleen uit natuurlijke ingrediënten; niet alleen beter voor jouw huid, maar ook voor het milieu. Onze ingrediënten zijn biologisch of in het wild geoogst en zijn hét geheim achter onze natural glow. Ze verzorgen je huid op een veilige manier, oh en ze zijn ook nog eens vegan én cruelty free.

Zo bundelen we onze filosofie samen met de kracht van mama aarde en laten we jouw huid weer van binnenuit stralen.