Het verhaal van velveux

Skincare merk met een boodschap

In deze snelgroeiende, gedigitaliseerde wereld worden we dagelijks overspoeld door de schijnbare "perfectie" die sociale media ons voorschotelen. Maar we vergeten vaak dat wat we online zien slechts een klein deel van de werkelijkheid is. Deze onrealistische beelden hebben geleid tot onbewuste onzekerheid - twijfelen we aan onszelf? Zijn we wel goed genoeg?

Uit onderzoek blijkt dat een groot gedeelte van de bevolking te maken heeft met deze gevoelens wat leidt tot onzekerheid en depressie. Bij Velveux geloven we erin dat geluk en echte schoonheid verder gaat dan uiterlijke kenmerken. Echte schoonheid is te vinden in de stralende energie van een persoon, in hun positiviteit en geluk. Het is die innerlijke kracht die echt laat schijnen, die echte perfectie en schoonheid creëert.

Natural Glow

Wat ons opviel, was dat geen enkel skincare merk deze waardevolle boodschap naar voren bracht. Tijd voor verandering. Velveux is ontstaan om jou deze boodschap mee te geven, om je te helpen je "natuurlijke Glow" (zoals we dat bij Velveux noemen) te ontdekken.

Onze producten en skincare routines zijn gebaseerd op deze diepgaande filosofie. Ze zijn niet alleen ontworpen om huidproblemen aan te pakken en je huid te transformeren tot een egale, zachte, stralende huid, maar vooral om je bewust te maken van je innerlijke energie die je uiterlijke aura naar voren brengt.

50.000 klanten geholpen

Bij Velveux draait het allemaal om het ontdekken van je natuurlijke innerlijke Glow en het uitstralen van je ware schoonheid, want echte schoonheid komt van binnen.

Onze huidverzorging is geschikt voor alle huidtypen en leeftijden, met echte resultaten. We hebben meer dan 50.000 klanten geholpen met hun huidproblemen en bieden een niet-goed-geld-terug-garantie. Met onze 365 dagen uitprobeertijd kan je het gratis retourneren als het toch niet voor jou werkt.

Kwalitatief, vegan en duurzaam

En dat is nog niet alles. Bij Velveux willen we jou niet alleen helpen om je natuurlijke Glow te ontdekken, maar we willen ook bijdragen aan een gezondere planeet:

🌿 Vegan: Onze producten zijn volledig veganistisch, wat betekent dat ze geen dierlijke ingrediënten bevatten en niet getest zijn op dieren.

🍃 Biologische, Natuurlijke Ingrediënten: We gebruiken alleen biologische, natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit, zodat je huid alleen het beste krijgt.

💧 Vrij van Synthetische Stoffen: Onze producten bevatten geen synthetische stoffen, parabenen, sulfaat, PEG, vaseline, conserveringsmiddelen, aardolie, derivaten, siliconen, paraffine, of kunstmatige kleurstoffen. We geloven in puurheid en eenvoud.

🌍 Milieubewust: We koesteren onze prachtige planeet en streven ernaar deze te beschermen. Daarom zijn al onze producten milieuvriendelijk en duurzaam.

Velveux in het kort:

Skincare routine's voor jouw huidproblemen!

Bij Velveux begrijpen we dat het lastig kan zijn om te bepalen wat je huid precies nodig heeft te midden van de vele skincare merken. De kans is groot dat je door alle bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij specifieke routines voor verschillende huidproblemen ontwikkeld. Geen verwarring meer, niet teveel poespas, gewoon simpele en effectieve skincare op maat.

BEKIJK HIER DE PRODUCTEN 👉

SLS, PEG, SYNTHETIC FREE

VEGAN EN CRUELTY FREE

Voor elk huidtype en leeftijd