Het verhaal van velveux

Skincare merk met een boodschap

"Ons doel is om het welzijn van mensen te verbeteren door hoogwaardige, natuurlijke en betaalbare skincareproducten aan te bieden die de huid verbeteren en vooral bijdragen aan zelfvertrouwen en geluk.":

In deze snelgroeiende, gedigitaliseerde wereld worden we dagelijks overspoeld door de schijnbare "perfectie" die social media ons voorschotelen. Maar we vergeten vaak dat wat we online zien slechts een klein deel van de werkelijkheid is.

Deze onrealistische beelden hebben geleid tot onbewuste onzekerheid - twijfelen we aan onszelf? Zijn we wel goed genoeg? De druk om te voldoen aan onrealistische schoonheidsnormen is overal om ons heen, en het kan overweldigend zijn. Uit onderzoek blijkt dat een groot gedeelte van de bevolking te maken heeft met deze gevoelens wat leidt tot onzekerheid en depressie.

Maar laten we een stap terug doen en ons herinneren dat echte schoonheid niet kan worden gedefinieerd door uiterlijk en filters. Het zit in onze glimlach, onze vriendelijkheid, onze kracht en onze energie van binnenuit!

Natural Glow

In de dans van het leven, zijn we allemaal slechts een deel van het grotere geheel - een prachtig weefsel van natuurlijke creaties. Bomen, planten, bergen, dieren en mensen - elk uniek en mooi op zijn eigen unieke manier. Dit is de essentie van biologie, de kunst van het leven zelf.

In onze hectische wereld vergeten we soms dat we deel uitmaken van deze natuurlijke pracht. Maar juist in deze eenvoud schuilt onze ware schoonheid. Net zoals de zon zijn stralen zonder aarzeling verspreidt en de bloemen hun kleuren zonder terughoudendheid laten zien, zo zouden wij ook moeten stralen - puur en onbevangen.

Bij Velveux geloven we erin dat geluk en echte schoonheid verder gaat dan uiterlijke kenmerken. Echte schoonheid is te vinden in de stralende energie van een persoon, in hun positiviteit en geluk. Het is die innerlijke kracht die echt laat schijnen, die echte perfectie en schoonheid creëert.

Velveux is ontstaan om jou deze boodschap mee te geven, om je te helpen je "Natural Glow" (zoals we dat bij Velveux noemen) te ontdekken.

Velveux in het kort:

Kwalitatief, vegan en duurzaam

Onze producten zijn doordrenkt van deze filosofie van natuurlijke schoonheid. Ze zijn een eerbetoon aan de kracht van de natuur, inclusief onze eigen huid. We nodigen je uit om je bewust te worden van je natuurlijke gloed, om te omarmen wat je van nature bent - mooi, uniek en authentiek.

Bij ons draait alles om duurzaamheid en harmonie met de natuur. We koesteren de kringloop van het leven en zijn toegewijd aan het behoud van de schoonheid van onze planeet. Daarom zorgen we ervoor dat al onze ingrediënten met zorg worden geselecteerd, van de bron tot aan jouw huid. We streven naar eerlijkheid en respect in elke stap van ons proces, omdat we geloven dat het behoud van de natuurlijke balans essentieel is voor zowel onze planeet als voor onszelf:

🌿 Vegan: Onze producten zijn volledig veganistisch, wat betekent dat ze geen dierlijke ingrediënten bevatten en niet getest zijn op dieren.

🍃 Biologische, Natuurlijke Ingrediënten: We gebruiken alleen biologische, natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit, zodat je huid alleen het beste krijgt.

💧 Vrij van Synthetische Stoffen: Onze producten bevatten geen synthetische stoffen, parabenen, sulfaat, PEG, vaseline, conserveringsmiddelen, aardolie, derivaten, siliconen, paraffine, of kunstmatige kleurstoffen. We geloven in puurheid en eenvoud.

🌍 Milieubewust: We koesteren onze prachtige planeet en streven ernaar deze te beschermen. Daarom zijn al onze producten milieuvriendelijk en duurzaam.

🌸 Parfumvrij: Onze producten bevatten geen synthetische parfums, wij maken enkel en alleen gebruik van natuurlijke essentiële oliën. Dit zijn aromatische oliën die door distillatie of koude persing uit de wortels, bloemen, vruchten, schillen of een ander deel van een plant worden gehaald.

Dus laten we samen de pracht van de natuur vieren, laten we samen streven naar een wereld waarin we in harmonie leven met alles om ons heen. Laten we samen de schoonheid van onze eigen natuur omarmen, want in die eenvoud schuilt de ware magie van het leven.

50.000+ klanten geholpen

Onze huidverzorging is geschikt voor alle huidtypen en leeftijden, met echte resultaten. We hebben meer dan 50.000 klanten geholpen met hun huidproblemen en bieden een niet-goed-geld-terug-garantie. Met onze 365 dagen uitprobeertijd kan je het gratis retourneren als het toch niet voor jou werkt.

Skincare routine's voor jouw huidproblemen!

Bij Velveux begrijpen we dat het lastig kan zijn om te bepalen wat je huid precies nodig heeft te midden van de vele skincare merken. De kans is groot dat je door alle bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij specifieke routines voor verschillende huidproblemen ontwikkeld. Geen verwarring meer, niet teveel poespas, gewoon simpele en effectieve skincare op maat.

BEKIJK HIER DE PRODUCTEN 👉

SLS, PEG, SYNTHETIC FREE

VEGAN EN CRUELTY FREE

Voor elk huidtype en leeftijd