YAY!

We zijn blij dat je jouw gratis Ebook hebt aangevraagd! Deze ebook vind je terug in jouw email. Veel leesplezier!

MAAR WACHT!

HERKEN JIJ EEN VAN DEZE ONDERSTAANDE PROBLEMEN?

👇

  • Je gebruikt allerlei producten voor je huid zonder de werking ervan te kennen.
  • Door de overvloed aan skincare merken zie je door de bomen het bos niet meer.
  • Je hebt verschillende merken geprobeerd voor je huidproblemen, maar niets lijkt te helpen
  • Je gebruikt onnatuurlijke skincare waarvan je niet zeker weet of de ingrediënten wel veilig zijn voor je huid en goed zijn voor het milieu.
  • Je twijfelt al lange tijd wat nou de juiste routine is en weet niet zo goed hoe je moet beginnen.

goed nieuws, lees dan verder 👉

Met meer dan 50.000 tevreden klanten en meer dan 1000 online recensies zijn wij het snelst groeiende skincare merk, gericht op voornamelijk moeders en de 35/45/55/65+ plussers. Ons doel is om elke vrouw een kwalitatieve skincare routine te bieden tegen een betaalbare prijs, inclusief de juiste uitleg en informatie per product. Lees als eerste het e-book dat we naar je e-mail hebben gestuurd. In de komende tijd zullen wij je zoveel mogelijk waarde en kennis bieden, zodat jij jouw kostbare huidje jong kunt houden ❤️.

Maar kun je niet wachten en wil jij de eerste stappen al zetten om je huid kennis te laten maken met natuurlijke huidverzorging?

Maak nu kennis met onze tijdelijke actie: ontvang een GRATIS sample pakket! Je betaalt alleen voor het drukwerk en de verzendkosten, zodat je tegen een lage instapprijs jouw nieuwe skincare routine kunt uitproberen.

Mocht het achteraf toch niet aan je verwachtingen voldoen, geen probleem! Laat het ons weten via de e-mail, en we zullen zonder gedoe jouw verzendkosten terugbetalen, zonder kleine lettertjes ;)

Wij zijn transparant en vol vertrouwen in onze kwaliteit. Daarom durven wij deze garantie te bieden ✨.

Bekijk het proefpakket hieronder: 👉

Reviews

50.000+ klanten waren je al voor!

|
100+ reviews
Corien

Wauwww

25 jaar werk ik in de cosmetica met alle grote merken gewerkt, ik ken ze allemaal!!
Maar dit is iets bijzonders…
Mijn huid glans mensen vragen wat ik heb gedaan hahaha

Super tevreden dus ❤️🥰

Astrid

De combinatie van eerst met olie je gezicht reinigen en daarna met schuim is ideaal. Je huid voelt schoon aan maar trekt niet. Daarna heerlijk sprayen even laten drogen om daarna het met rozenolie ( paar drupjes) heerlijk te verzorgen. Ik ben een grote fan van 55

Name

Heerlijk deze rozen olie al met twee keer gebruiken voelde mijn huid zachter en veel minder droog. Ik ben zeer tevreden!

Chenda

Super service. Bestelling en levering heel vlot gegaan. Nog eerder in huis dan de beloofde levertijd. En daarbij is de rozenolie een echte wonderolie.

Anneke

Ik heb de olie en de oogcreme en beiden bevallen uitstekend. Had een droge schilfferige huid maar dat is een week later compleet anders Ik ben hemaal happy

Louise

Het 4stappenplan goed ontvangen en inmiddels al ruim 1 1/2 week gebruikt. Maakt je huid zacht, verzorgd en schoon. Normaal na producten afspoelen met water hou ik een trekkerige droge huid, met de producten van Velveux helemaal niet. Super fijn.

Sammy

Ik heb de gezichtsolie besteld vanwege mijn droge en doffe huid. Werkt heel goed, ik heb nu geen droge plekken meer op mijn gezicht.

Siham

Was een beetje septisch over stap 1, olie om je huid mee schoon te maken.
Gebruik de 4 stappen nu een maand en ben erg tevreden. Huid wordt schoon maar voelt heerlijk aan na stap 4. Krijg complimenten over de glow van mijn huid.

Woorden in een video:

Ontmoet Corien:

Corien is 53 jaar en heeft maarliefst 25 jaar ervaring in de skincare! Na 1 x Velveux uit te proberen was ze helemaal verkocht: "ik heb met de grootste merken gewerkt maar dit is iets unieks. Ik wil niet meer anders"

Ontmoet Sylvia

Leuke verassing voor ons, Bn'er en bachelorette 2023 Sylvia Geersen had een bestelling gedaan bij Velveux en dit uit het niets gedeeld op haar instagram story: "Dit is een 4 stappenplan en je huid gaat er helemaal van glanzen. Dit is geen reclame, ik heb het gewoon gekocht. 10 jaar jonger.. tenminste vind ik"

Ontmoet Vanessa:

Vanessa is 42 jaar en lijkt wel 30: "Ik had de rozenolie besteld en ik was helemaal verkocht, het ruikt heerlijk en er zitten rozenknopjes in. ik ben inmiddels aan me 4e flesje bezig en ik gebruik het heel graag. Me huid is er zacht van en krijg een mooie glow"

Natuurlijke en Vegan Skincare Merk
Ontmoet Carla:

Carla is 67 jaar en heeft een rijpe huid: "ik was wat sceptisch of het wel werkte voor mijn rijpe huid, maar na een paar maand gebruik ben ik helemaal om!"

Ontmoet Margo:

Margo is 22 jaar en is ons tegengekomen via haar vriendin: "Ik vind de producten super fijn en raad ze zeker aan andere aan omdat ze vegan zijn"

Ontmoet Lisanne:

Lisanne is 22 jaar en is met ons in aanraking gekomen via haar vriendin: "sinds ik de daily 4 gebruik merk ik dat me huid veel rsutiger is geworden, minder onzuiverheden heb en me huid meer straalt"