5 redenen om een Jaderoller te gebruiken - Velveux

5 redenen om een Jaderoller te gebruiken

Handige tools; ze maken het leven een stukje fijner en makkelijker. Ook binnen jouw beautyritueel kan je innovatieve tools gebruiken, bijvoorbeeld een Jaderoller. Deze tool heb je vast al eens voorbij zien komen in je Instagramfeed. In deze blog leggen wij je uit wat een Jaderoller is en geven we je 5 redenen waarom het verstandig is om een Jaderoller te gaan gebruiken.

Wat is een Jaderoller?

Zoals je op de afbeelding hiernaast ziet is een Jaderoller een tool met een groene ronde steen aan de bovenkant. Met deze Jade steen kan je over je huid rollen. Jade is een groene edelsteen die al eeuwenlang in Azië bekend staat om haar helende werking.

Inmiddels is de Jade steen verwerkt in de Jaderoller en voor iedereen beschikbaar. Let wel op dat je kiest voor een echte Jadesteen en niet voor een imitatie.

We gaan snel kijken naar de positieve effecten van deze beauty tool.

#1 Ontspannen gevoel

Net als in de rest van ons lichaam, zitten er in ons gezicht ook spieren. Deze spieren zijn de hele dag lekker actief; als we eten, lachen, fronsen. Het is daarom goed om deze spieren regelmatig te laten ontspannen.

Met de Jaderoller kan je zelf thuis een gezichtsmassage uitvoeren: ga met de roller over gezicht. Probeer altijd van binnen naar buiten en van onder naar boven te rollen voor het beste effect.

Met dagelijks 5 minuten rollen zorg je al voor een relaxed gevoel en geniet je van de vele voordelen!

#2 Collageen aanmaak

Een Jaderoller is niet alleen geschikt als ontspannen massage, het biedt ook meerdere gezondheidsvoordelen.

Door de rollende beweging van de Jaderoller wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd en wordt overtollig vocht sneller afgevoerd. Hierdoor krijg je een strakkere huid en nemen rimpels en fijne lijntjes af.

Je huid blijft dus langer ‘’fit’’ en de veroudering wordt tegengegaan.

#3 Verzorgde en uitgeruste uitstraling

Bij Velveux zijn we altijd op zoek naar manieren om jouw natuurlijke glow te versterken, daarom zijn we ook gek op de Jaderoller. De Jaderoller zorgt er namelijk voor dat de bloedcirculatie van je gezicht wordt gestimuleerd.

Hierdoor worden afvalstoffen beter afgevoerd. Het resultaat? Een uitgeruste en stralende huid met minder wallen en donkere kringen rondom de ogen. Wie wil dat nou niet?

#4 Betere werking huidverzorging

Je gebruikt waarschijnlijk verschillende huidverzorgingsproducten binnen jouw dagelijkse beauty routine. Deze producten hebben hopelijk een positief effect op jouw huid.

Met de Jaderoller zorg je ervoor dat de ingrediënten van deze huidverzorgingsproducten beter worden opgenomen door de huid. Dit resulteert in een dieper en optimaler effect én een krachtiger resultaat.

Door dit positieve effect, past de Jaderoller perfect binnen de 10 step Korean Skincare Routine. Deze beauty routine komt uit Korea en is de basis voor het reinigen en optimaal verzorgen van je huid. De Jaderoller zorgt ervoor dat de producten nog effectiever hun werk doen. Benieuwd? Lees er alles over in onze blog.

#5 Moment voor jezelf  

Nieuwe routines aanleren is niet altijd even eenvoudig. De Jaderoller gebruiken is dit wel. Naast de vele voordelen die we al hebben genoemd, is de Jaderoller gewoonweg een handige tool. Je kan ‘m keer op keer gebruiken, het duurt niet lang (slechts 5 minuten) en je creëert even dat momentje voor jezelf.

Want laten we eerlijk zijn; hoe fijn is het om af en toe even op die pauze knop te drukken. De Jaderoller is die reminder om dat dagelijks even te doen, al is het maar 5 minuten 😉

Ontdek de Velveux Jaderoller

Zelf aan de slag met de Jaderoller? Dat kan, wij hebben de markt afgezocht naar de beste Jaderoller en hebben deze gecombineerd met een Gua Sha steen.

Een complete set met alles wat je nodig hebt om van de voordelen van Jaderoller te genieten. Benieuwd? Bekijk de set hier en relax!

Voel je goed en discover your natural glow!

Wij geloven dat je ware schoonheid van binnen komt, je eigen ‘’glow’’. Samen met de natuur creëren wij producten die jou energie geven en laten stralen, zowel van binnen- als van buitenaf. Zonder onnodige toevoegingen, maar mét de power ingredienten uit de natuur.

Ontdek onze natuurlijke huidverzorgingsproducten en ´´discover your natural glow´´!

← Ouder bericht Nieuwer bericht →

Blog Posts

RSS
Waarom Gezichtsrollers Geweldig Zijn: Jade Roller, Gua Sha Steen en Dermaroller - Velveux

Waarom Gezichtsrollers Geweldig Zijn: Jade Roller, Gua Sha Steen en Dermaroller

Gezichtsrollers zijn een hot topic in de wereld van huidverzorging. Of je nu een jade roller, gua sha steen of dermaroller gebruikt, deze tools kunnen...

Lees verder
Waarom Een Skincare Routine Nodig Is en Hoe Begin Je? - Velveux

Waarom Een Skincare Routine Nodig Is en Hoe Begin Je?

Een goede skincare routine helpt je huid gezond en stralend te houden. Het beschermt tegen vervuiling, UV-straling en andere schadelijke invloeden. Hier zijn de vijf...

Lees verder