Natuurlijke ingrediënten voor specifieke huidtypen - Velveux

Natuurlijke ingrediënten voor specifieke huidtypen

Ken jij de kracht van bijvoorbeeld Tea tree en Aloë vera? 
We vertellen je er graag meer over! 

Stap binnen in de wereld van natuurlijke huidverzorging en ontdek hoe eenvoudige, krachtige ingrediënten uit de natuur de sleutel kunnen zijn tot een stralende, gezonde huid.

In deze blog verkennen we de oplossingen die natuurlijke ingrediënten kunnen bieden voor verschillende huidproblemen. Per huidtype lichten we een aantal krachtige ingrediënten uit die jou laten stralen. 

Acne-gevoelige huid: voor zuivering en balans

Voor degenen met een acne-gevoelige huid kunnen natuurlijke ingrediënten een geweldige aanvulling zijn op je skincare-routine. Hierbij is vooral zuivering en balans belangrijk. Ingrediënten als Tea tree olie en kamille zijn interessante ingrediënten om te overwegen.

Gevoelige huid: voor kalmering en verzachting

Voor degenen met een gevoelige huid is het belangrijk om milde en kalmerende ingrediënten te gebruiken die de huid niet irriteren. Een goede optie is Aloë vera, een natuurlijke optie die bekend staat om zijn verzachtende en hydraterende eigenschappen. Daarnaast kunnen Jojoba-olie en Kokosolie sterke opties zijn, welke helpen bij het voeden en beschermen van de gevoelige huid zonder irritatie te veroorzaken.

Droge huid: voor voeding en hydratering

Voor de droge huid zijn voedende en hydraterende ingrediënten essentieel, zoals Shea boter, Kokosolie en Avocado-olie. Ook een belangrijk ingrediënt is Hyaluronzuur, dat van nature in ons lichaam voorkomt, wat kan helpen bij het vasthouden van vocht en het verbeteren van de hydratatie van de huid.

Rijpe huid: voor anti-aging

Voor de rijpe huid zijn natuurlijke anti-aging ingrediënten een geweldige keuze. Hierbij kijken we vooral naar Vitamine C, Retionol en Antioxidanten, zoals groene thee-extract.

De natural glow voor elke vrouw
Ons assortiment bestaat uit vegan skincare voor elk huidtype. 
Jouw huid verdient alleen het allerbeste om te blijven stralen! 
We maken gebruik van de kracht van de natuur en haar speciale ingrediënten. Zo maken we gebruik van ingrediënten als avocado-olie en antioxidanten.

Nog meer weten over natuurlijke power ingrediënten? Lees dan zeker ook deze blog

 

← Ouder bericht Nieuwer bericht →

Blog Posts

RSS
Waarom Gezichtsrollers Geweldig Zijn: Jade Roller, Gua Sha Steen en Dermaroller - Velveux

Waarom Gezichtsrollers Geweldig Zijn: Jade Roller, Gua Sha Steen en Dermaroller

Gezichtsrollers zijn een hot topic in de wereld van huidverzorging. Of je nu een jade roller, gua sha steen of dermaroller gebruikt, deze tools kunnen...

Lees verder
Waarom Een Skincare Routine Nodig Is en Hoe Begin Je? - Velveux

Waarom Een Skincare Routine Nodig Is en Hoe Begin Je?

Een goede skincare routine helpt je huid gezond en stralend te houden. Het beschermt tegen vervuiling, UV-straling en andere schadelijke invloeden. Hier zijn de vijf...

Lees verder