4 natuurlijke tips tegen een vermoeide uitstraling - Velveux

4 natuurlijke tips tegen een vermoeide uitstraling

Herken jij het vervelende gevoel dat je niet helemaal uitgerust bent, je je vermoeid voelt en dat er zelfs iemand vraagt; joh, gaat het wel goed met je? 

Dit wil je niet, dat snappen we maar al te goed. Gelukkig bestaan er mogelijkheden om een vermoeide uitstraling tegen te gaan. Op een natuurlijke manier, zodat jij je weer goed en zelfverzekerd voelt. 

In deze blog geven we je 4 natuurlijke tips tegen een vermoeide uitstraling. Zo kan jij elke dag op je best stralen! 

Oogmaskers met collageen 

Gebruik jij wel eens een gezichtsmasker? Heerlijk he! Wist je dat er ook handige maskers bestaan voor de huid rondom je ogen? Deze verminderen wallen, een doffe huid en daarmee een vermoeide uitstraling. 

Let bij het kiezen van een geschikt oogmasker op of deze collageen bevat. Collageen zorgt voor meer stevigheid van je huid en een betere elasticiteit. Het wordt daarom gezien als een goede bestrijder van een vermoeide uitstraling. 

Benieuwd naar onze natuurlijke oogmaskers? Check onze 24K Goud Collageen oogmaskers

Zoek de verkoeling 

Dit is misschien wel de meest eenvoudige tip om een vermoeide uitstraling te genezen.
Spoel je gezicht in de ochtend een paar keer met koud water. Dit kan onder de douche, maar ook bij de wasbak met een washandje of watjes. Het koude water zorgt voor een gezonde kick voor je huid en je voelt je direct wakker. 

Heb je meer tijd? Breng dan een gezichtsmasker aan en leg twee schijfjes komkommer op je ogen. De koelte zorgt voor een fris effect op de huid rondom je ogen. 

Stimuleer de doorbloeding 

Een goede doorbloeding is belangrijk voor de gezondheid van je huid. Dit zorgt voor een natuurlijke glow en een strakkere huid. 

Deze tip kan je zelf toepassen door je gezicht rustig te masseren met je vingertoppen. Dit kan eventueel in combinatie met een natuurlijke serum welke vaak extra voordelen biedt, zoals een kalmerend en beschermd effect. 

Wat zorgt voor een extra positief effect is een Jaderoller. Deze roller verbetert de bloedcirculatie en helpt om afvalstoffen en overtollig vocht sneller af te voeren. Dit blijkt een effectieve manier om wallen en donkere kringen rondom je ogen te verminderen. 

Minder blauw licht

Zit jij in de avond vaak ook nog te Netflixen? Guilty!
We doen het allemaal, terwijl we echt wel weten dat het niet goed is voor onze nachtrust. 

Dus we benadrukken nogmaals de waarde van een goede nachtrust en de juiste ontspanning. Ga wandelen of sporten, lees een boek of organiseer een spelletjesavond met vrienden. 

Veel blauw licht voordat we gaan slapen verstoort onze biologische klok en zorgt ervoor dat de aanmaak van ons slaaphormoon wordt verhinderd. Hierdoor kan je minder snel in slaap vallen en heb je dus meer kans om er vermoeid uit te zien. 

Daarnaast blijven je ogen tijdens het scrollen actief en willen ze alle informatie opnemen; dit heeft een vermoeiend effect op je ogen. 

Probeer je nachtrust dus te verbeteren door blauw licht in de avond te minderen en jezelf en je ogen rust te gunnen. 

Met deze tips zeg jij een vermoeide uitstraling vaarwel en kan je er weer helemaal tegenaan! 

Velveux - Discover your natural glow

Wij geloven dat je ware schoonheid van binnen komt, je eigen ‘’glow’’. Samen met de natuur creëren wij producten die jou laten stralen, zowel van binnen- als van buitenaf. Zonder onnodige toevoegingen, maar mét de power ingredienten uit de natuur. 

Ontdek onze natuurlijke huidverzorgingsproducten en ´´Discover your natural glow´´! 

← Ouder bericht Nieuwer bericht →

Blog Posts

RSS
Waarom Een Skincare Routine Nodig Is en Hoe Begin Je? - Velveux

Waarom Een Skincare Routine Nodig Is en Hoe Begin Je?

Een goede skincare routine helpt je huid gezond en stralend te houden. Het beschermt tegen vervuiling, UV-straling en andere schadelijke invloeden. Hier zijn de vijf...

Lees verder
7 Tips voor een Verfrissend Gehydrateerde Huid - Velveux

7 Tips voor een Verfrissend Gehydrateerde Huid

Een gezonde huid begint met goede hydratatie. Het is niet alleen belangrijk om je huid van buitenaf te hydrateren, maar ook van binnenuit. In deze blog...

Lees verder