FAQ

Banner Image
Banner Image

VELVEUX

Ja, onze producten zijn 100% vegan en gemaatk van natuurlijke ingrediënten. Dit maakt dat we met trots kunnen zeggen dat onze producten vrij zijn van parabenen, synthetische stoffen en sulfaat. Daarnaast zijn ze biologisch en cruelty free. Met de kracht van de natuur! 

Door de zachtaardige, biologische en natuurlijke ingrediënten zijn onze producten geschikt voor elk huidtype. Wel raden we je aan om de reactie op onze producten te testen door een beetje achter je oor of op je pols aan te brengen. Als je na een paar dagen geen reactie ziet, kan je de producten met een gerust hart gebruiken.

Onze producten bevatten geen synthetische parfum, maar wel etherische parfum wat niet schadelijk is voor de huid. Wel raden we je aan om de reactie op onze producten te testen door een beetje achter je oor of op je pols aan te brengen. Als je na een paar dagen geen reactie ziet, kan je de producten met een gerust hart gebruiken.

Onze producten zijn geschikt voor alle leeftijden. 

Ja, door de zachte, natuurlijke en biologische ingrediënten is het te combineren met andere producten.

Dit is een vraag die we regelmatig krijgen. Helaas kunnen we dit niet met zekerheid zeggen. Bij het gebruik van nieuwe skincare producten duurt het even voordat onze huid gewend is. Elke huid is uniek en daarmee ook het effect.

Ja, door de zachtaardige, biologische en natuurlijke ingrediënten zijn onze producten geschikt voor elk huidtype. Wel raden we je aan om de reactie op onze producten te testen door een beetje achter je oor of op je pols aan te brengen. Als je na een paar dagen geen reactie ziet, kan je de producten met een gerust hart gebruiken.

Wij geloven in een voorspoedige levering, zodat jij snel kan genieten van onze natuurlijke gezichtsverzorging en jouw natuurlijke Glow! 

Producten op voorraad; voor 22:00 besteld = morgen in huis Producten via pre-order; Dit verschilt per product, meestal gaan we uit van 2-4 weken

Kwaliteit staat hoog in ons vaandel, om de kwaliteit van onze biologische ingrediënten te behouden zijn we verplicht te oogsten in het wild, buiten vervuilde gebieden. Dit zorgt ervoor dat de voorraad beperkt is. Dit in combinatie met de grote vraag zorgt ervoor dat onze producten heel snel zijn uitverkocht. We stellen de klanten daarom in de gelegenheid onze producten te pre-orderen, zodat ze zeker zijn om toch één set in handen te krijgen.

We hebben een aantal producten die geleverd worden via een pre-order. Dit betekent dat het product nog in ontwikkeling is of razendsnel was uitverkocht. De levertijd van de pre-orders verschilt per product ; we houden in de meeste gevallen 2 tot 4 weken aan.

PRODUCTEN

Het wondermiddel van Velveux is toch wel echt de Rozenolie, deze multifunctionele moisturizer pakt alle uitdagingen van de huid aan. De ‘sparkling Roses’ gezichtsolie is dus het antwoord voor jouw rimpels. Voor rimpels rondom de ogen raden we uiteraard de ‘around eyes’ oogcrème aan.

Ja, door de lichte substantie is de olie helemaal niet vettig. Onze Rozenolie wordt binnen no-time opgenomen door je huid en verstopt je poriën niet.

Dit komt doordat de patches/pads bewaard worden in een vloeistof waardoor het glibberig en glad kan zijn. Om te voorkomen dat de eye patches constant naar beneden glijden, raden we de volgende stappen aan:

1. Plak de patch met de holle kant op je wang

2. Wacht 3 seconden

3. Haal de patch voorzichtig eraf en plak het nu onder je oog. Het blijft nu extra goed zitten

Momenteel verkopen wij bij Velveux geen gezichtscrème. Echter is hier veel vraag naar en zijn we gestart met de ontwikkeling van onze eigen Vegan gezichtscrème. We verwachten deze uit te brengen in de zomer van 2023!

Wil je op de hoogte blijven van de lancering? Alle mensen in de GlowClub krijgen de sneak preview!
Je kan je aanmelden voor onze GlowClub via het formulier onderaan onze website. 

THE DAILY 4 SKINCARE ROUTINE

Onze “The Daily Four” producten kan je zowel in de ochtend als avond gebruiken.  

Een crème gebruiken na “The Daily Four” is in feite overbodig, omdat de rozenolie ook als een moisturizer dient. Bij een droge huid adviseren wij wel om een gezichtscrème aan te brengen voor de rozenolie.

Onze “The Daily Four” producten helpen tegen meerdere huidproblemen, zoals: 

  • Pigmentvlekken
  • Rosacea
  • Oneffenheden
  • Onzuiverheden
  • Littekens
  • Hangende huid
  • Rimpels
  • Eczeem
  • Huidontstekingen
  • Donkere gebieden

Wij raden altijd een SPF aan na elke skincare routine. Tenzij de moisturizer inclusief SPF is, dan is dit overbodig. Op deze manier bescherm je je zelf optimaal tegen de gevaarlijke kant van de zon én kan je heerlijk genieten.

GARANTIE

Wij geloven in onze producten en hopen dat jij tevreden bent over de werking. Ben je niet tevreden met het resultaat? Dan krijg je gewoon je geld terug zonder kleine lettertjes. Neem contact op met ons team, dan gaan we het samen regelen. Ook na de wettelijke 14 dagen

NIET TEVREDEN? GELD TERUG

Ben je niet helemaal tevreden met het resultaat? Geen zorgen, dan krijg je gewoon je geld terug zonder kleine lettertjes.

GRATIS VERZENDING, VOOR 22:00 BESTELD IS MORGEN IN HUIS

Wij sturen alle bestellingen gratis op in Nederland en België boven de €25

24/7 KLANTENSERVICE

Geniet van een 24/7 klantenservice voor al uw vragen en onzekerheden. Stuur gerust een mailtje naar info@velveux.com of via ons contactpagina